Изберете страница

Да учиш Master in Tourism and Hospitality Management в “бижуто на Швейцарската ривиера”- Монтрьо

От юли 2022 в живописния кампус на Hotel Institute Montreux (HIM) ще имате възможност да изучавате нова магистърска специалност – Master in Tourism and Hospitality Management. Програмата е разработена в съответствие с нуждите на туристическата индустрия и гарантира успешна реализация на международния пазар на труда!

 

 

Избирайки Master in Tourism and Hospitality Management в HIM, ще имате възможност:

  • Да обогатите своя актив от знания за туристическата индустрия и да придобиете предприемачески умения и модел на мислене. Те ще изведат кариерата ви на висше управленско ниво!
  • Да персонализирате своето обучение. Можете да изберете специализация в едно от следните направления: International Cruise Line Management, Health Tourism Management, Regional Destination Management, Sustainable Tourism;
  • Да се възползвате от шестмесечен стаж, който ще ви позволи да изградите мрежа от контакти и да намерите потенциални възможности за професионална реализация;
  • Да кандидатствате за стипендия в размер на 30 % от таксата за обучение и разходите за настаняване и храна;

Програмата е с продължителност 1 година. Обучението е на английски език и включва 2 семестъра академична подготовка (всеки от които с продължителност 11 седмици) и 1 семестър стаж в Швейцария или чужбина;

За Hotel Institute Montreux (HIM)

Hotel Institute Montreux e част от Swiss Education Group – най-голямата група частни колежи в сферата на хотелиерството и туризма в Европа.

Образованието в HIM ще ви осигури най-доброто от швейцарските академични традиции и американския управленски опит. Колежът е профилиран в хотелския мениджмънт и бизнес. Той предлага различни специализации, които се осъществяват в сътрудничество с водещи международни компании от хотелската и туристическата индустрия. Благодарение на тези партньорства, HIM гарантира съответствие между учебното съдържание на своите образователни програми и тяхната приложимост в практиката.

Обучението в HIM ще ви помогне да изградите мислене, ориентирано към клиента. Да развиете личностни качества като иновативност, гъвкавост и пъргавина. Такива трудови характеристики се ценят високо от работодателите в бранша. В HIM ще се учите от високо квалифицирани преподаватели и гост-лектори. Те са доказани експерти в своята област и ще имате шанс да се потопите в една уникална международна среда. В края на своето пътуване ще си тръгнете подготвени не само за кариера в областта на хотелиерството, но и за всяка друга индустрия. Защо? – Защото ще сте придобили бизнес нюх и визионерско мислене извън установените граници!

Ако желаете да научите повече за програмата и какви са възможностите за обучение чрез стипендия, заповядайте на предстоящия семинар с представител на Swiss Education Group на 16 април в София!