Изберете страница

Технологиите са неизменна част от ежедневието ни, а детският интерес към тях се проявява още в най-ранна възраст.

За да отговори на търсенето на своите любознателни ученици, увлечени по света на технологиите и компютрите, агенция „Скай Лайнс“ предлага няколко вълнуващи летни езикови ваканции във Великобритания.

 

 

Летен лагер в чужбина с английски език и програмиране

Образователната организация Bucкsmore Education е създадена през 1979г и днес предлага престижни академични програми във Великобритания и САЩ за ученици между 10 и 18 г.

Програмата Bucksmore Coding е подходяща за деца на възраст между 10-13 и 13-16 години и включва 20 урока на седмица английски език в група с допълнителни 7.5 часа всяка седмица кодиране. Използвайки микрокомпютър, познат като Raspberry Pi, учениците ще се обучават в кодирането с Pyton и ще създадат своя видео игра.

В следобедните часове всички деца могат да се възползват от програма с активности, която включва спорт, приключения и клубове по интереси. Вечер се организират тематично шоу и вечер на талантите, филмова вечер и много други.

 

Летен лагер в Plumpton College

 

Plumpton College (за деца 13-16г) е разположен само на 20 минути от морския град Брайтън, в подножието на South Downs Park, училището предлага настаняване на пълен пансион в самостоятелни и двойни стаи. Това, което откроява Plumpton College от повечето училища е, че притежава собствена ферма, център за грижа за животните и конюшня. Спортните съоръжения, като тенис кортове, спортни игрища, закрити спортни зали и гората, сред която е пансионното училище, гарантират много забавления и извънкласни дейности сред природата.

Езиковите ваканции в Plumpton College са още STEM – наука, технологии, инженерство и математика, Animal Care – грижа за животните и Adventure – програма изпълнена с приключения на открито.

 

Летен лагер в King Edwards School

 

King Edwards School е едно от най-известните частни пансионни училища в южна Англия. Разположено е във вилната зона Witley, на един час от Лондон, училището е основано от Крал Едуард VI и носи неговото име. По време на летния си лагер децата могат да се възползват от добре оборудвана спортна зала, театър, закрит плувен басейн, игрища за футбол, баскетбол, тенис на корт и стена за катерене. Настаняването на младежите се осъществява на база пълен пансион в стаи с 1-4 легла.

Програмата Coding в King Edwards School е подходяща за деца на възраст 10 – 13 години.

Други летни езикови лагери за деца са Arts Experience, STEM и подготовка за прием в пансионнo училище.

Ако искате да подарите на детето си един незабравим летен лагер в чужбина, свържете се с консултантите на агенция „Скай Лайнс“ на телефон (02) 987 9958 или ни пишете на имейл адрес info@skylines-bg.com.