Изберете страница

Mеждународен летен лагер в Банско, България предлага бягство от шума на големия град, забавление и напредък в познанията по английски език на децата.

Международен лагер „Lucky Kids”

Това езиково и спортно приключение е подходящо за ученици между 5 и 15 години и е с продължителност между една и две седмици.

„Lucky Kids“ разполага с екип от утвърдени и опитни англоговорящи преподаватели и аниматори. Обучението е изцяло чуждоезиково и се базира върху най-добрите и доказали се световни практики. Освен, че ще подобрят английският си език, децата ще могат да се възползват от всички удобства като басейните и СПА центъра на хотела, солна стая и детски клуб. Ще имат достъп до две изцяло оборудвани компютърни зали и безжичен интернет в целия хотел.

Къде се провежда международният детски езиков лагер „Lucky Kids“?

В петзвездния луксозен апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, децата ви ще бъдат обгърнати в комфорт и сигурност. Те ще се насладят на спокойната обстановка на най-популярния зимен курорт в България – Банско.

Какво ви предлагаме?

  • Едно приятно изживяване сред красивите върхове на Пирин.
  • Интензивно обучение по английски език – 22 часа на седмица.
  • Съвременно и иновативно обучение чрез проекти – учениците разработват свои проекти по зададени за конкретния период теми, подобрявайки езиковите си умения.
  • Интерактивно обучение под формата на разнообразни игри и занимания.

Обучението е съсредоточено върху аудио-визуалните възприятия на децата. Това е част от много съвременни методики за изучаване на езици по света.

Обучение чрез забавление

Следобедите са предназначени за конна езда, плуване, екскурзии, планинско колоездене, пикници, преходи, пейнтбол, танци, готварство, йога и различни тийм билдинг игри. Всички те са под ръководството на учители и аниматори.

Дневният режим на децата е комбиниран със здравословно и балансирано хранене. През целия си престой децата имат вода Канген, а по време на преходите им се дава бутилирана вода. Настаняването е на пълен пансион, като са предвидени пет хранения дневно. Стаите могат да бъдат апартамент делукс (две стаи по две деца) или студио лукс (по трима в стая). Стаите разполагат с напълно оборудван кухненски бокс, сателитна телевизия, телефон, Wi-Fi, сейф и баня с вана.

***

Агенция „Скай Лайнс“ е на ваше разположение, за да ви даде допълнителна информация и да ви насочи при избора ви на езиков лагер за вашето дете. Потърсете ни на телефон за връзка: +359 2 987 99 58 или заповядайте в офиса на агенция.