Начало » Новини » Летен езиков лагер в Аркутино

Летен езиков лагер в Аркутино

Лято. Слънце. Плаж. Море. Спокойно и безопасно местоположение. Игри. Забава. Английски език.

 

Да, това е лятна езикова ваканция в Аркутино. Специално разработена програма за деца на възраст между 10 и 14 години, позволява на малките любознайковци да трупат нови знания в игри и забава край морето. Британският езиков лагер прилага чуждестранните практики в обучението по нов език, поднесени по интересен начин от аниматори и преподаватели от чужбина.

Езиковият лагер в Аркутино предоставя на своите курсисти значителен напредък в английския език и прекрасна морска почивка в напълно англоговоряща среда.

Къде се намира летният лагер

 

Британско лятно училище „Аркутино“ е на 100 м от един от най-известните плажове на Южното Черноморие. Намира се до курортните градове Созопол и Бургас. В непосредствена близост са природните резервати Ропотамо и Лилиите.

 

В езиковия лагер децата ще се възползват от съвременно интерактивно обучение. То е специално разработено, с интересни за възрастта им теми, за да спомогне на младежите да напреднат в обюуването на чуждия език. Вечерите са посветени на филми на английски език, отборни игри, викторини и много други забави.

 

Обучението включва 20-часова седмична учебна програма на английски език с британски преподаватели. Децата се разделят в групи според нивото на владеене на езика и работят по проекти.

В програмата с активности са включени футбол, тенис на маса, плажен волейбол и водни спортове с англоговорящи аниматори. Предвидени са и екскурзии до устието на р. Ропотамо, разходка с корабче, екскурзия до Созопол, екскурзия до аквапарк Aqua Planet в Приморско, както и  много разходки до близки природни забележителности. Предлага се и контролиран достъп до интернет и електронна поща.

 

Настаняването по време на лятната ваканция е на пълен пансион в удобно обзаведени двойни и тройни климатизирани стаи.

 

Този тип езикови лагери в България позволява на родителите да осигурят британски стандарт в обучението по английски език на разумна цена.

 

Агенция „Скай Лайнс“ е на ваше разположение, за да ви даде допълнителна информация и да ви помогне при избора на езиков лагер за вашето дете. Можете да се свържете с нас на тел. (02) 987 9958; тел./факс: (02) 980 0231 или да посетите някой от офисите ни.