Изберете страница

Висше образование в Испания – защо да го избереш?

Испания е предпочитана дестинация за висше образование сред кандидат-студентите. Освен от висококачествено образование, тук те могат да се насладят и на истински вдъхновяващ студентски животБогатата култура на страната, разнообразният климат, красивите пейзажи и вкусната храна, са само част от причините тя да е сред ТОП 10 на най-добрите образователни дестинации в света през 2023 г.! 

Регистрирайте се за семинар за обучение по хотелски мениджмънт и предприемачество в Les Roches Marbella, Испания.

испания

¿Hablas Español?

Знаете ли, че испанският език е един от най-популярните в света, а Испания – една от най-предпочитаните туристически дестинации през цялата година? Добрата новина е, че за да учиш в страната, испанският език дори не ти е необходим. Голяма част от испанските университети предлагат изучаване на бакалавърските си и магистърски програми на английски език.

Богато разнообразие от образователни програми

Ключов момент при избора на страна, в която да продължиш своето висше образование, е разнообразието от програми. В Испания бъдещите студенти могат да избират от различни специалности, включващи бизнес, архитектура, инженерство, хуманитарни науки и др.

Например, Барселона е идеалното място за тези, които желаят да изучават архитектура, маркетинг, финанси, бизнес администрация, международен бизнес, предприемачество и др. Именно там възникват и се развиват голяма част от бизнес идеите, което го прави идеално място за млади предприемачи.

В един от най-привлекателните курорти на Средиземно море – Марбея, се намира колежът по хотелиерство и туризъм Les Roches Marbella – официален клон на Les Roches Швейцария. Той е сред институциите с най-висока репутация сред работодателите в областта на хотелиерството и туризма според QS World University Ranking и си партнира с едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, The Ritz-Carlton и др. Какво по-хубаво от това да учите в една от топ туристическите дестинации в света?

Предимства на висшето образование в Испания

Испания има развиваща се икономика, която предлага възможности за кариера и стаж в много международни компании. На фона на това, Испания предлага достъпни разходи за живот, по-конкретно за храна и настаняване. Транспортът в и от страната е изключително добре уреден и също значително по-евтин от този в други държави. Студентите могат да се възползват и от ниско тарифни полети и влакове, за да посетят и други европейски дестинации.

Испания е държава с богата култура, традиции и социален живот. Сиеста, карнавали, танци и активния нощен живот превръщат студентския живот в Испания в истински вълнуващо преживяване. Средиземноморската храна е на почит, а тапас, паеля, хамон серано, емпанада, чоризо и гаспачо са известни в целия свят.

***

Готови ли сте да потеглите към своето ново образователно приключение в Испания? Ако да – то ние сме насреща, за да получите допълнителна информация и съдействие относно  висшето образование в Испания.