Изберете страница

След въвеждане на извънредното положение в страната, в следствие на наличието на патогенен за човека щам на корона вирус, агенция „Скай Лайнс“ и нейните консултанти и служители въведохме мерки за превенция и защита на нашите клиенти. За да сме образовани първо трябва да сме здрави, защитени и спокойни.

Ние сме на ваше разположение онлайн и нека всички си останем вкъщи.

Офисите ни са затворени за посещения, но нашият екип е с вас дистанционно.

За всички младежи, на които предстои да изберат своя университет или пансионно училище в чужбина за академичната 2020-2021 година, предлагаме да потърсят наш консултант чрез имейл info@skylines-bg.com, телефон (02) 987 9958 или социалните мрежи, за да се планират дистанционни срещи. С това ще се избегне пропускане на крайните срокове за прием в различните учебни заведения в чужбина.

Планираните до момента срещи и консултации ще бъдат проведени дистанционно.

Целта ни е чрез превенция да подсигурим нашите клиенти и нас самите, за да може страната ни да премине по-бързо през проблема и всички да възстановим нормалния ни начин на живот.

Всички, които имат интерес към образованието в чужбина могат да очакват от нас бърза и адекватна подкрепа посредством съвременните технологии и средства за онлайн комуникация.

 

Нашият опитен екип ще ви информира за релевантните новини, които касаят образователно ви бъдеще.

 

Агенция „Скай Лайнс“ е насреща, за да ви даде всяка допълнителна информация, от която имате нужда и да ви консултира дистанционно, за да сте уверени, че бъдещето ви образование е в добри ръце.

Желаем ви здраве и спокойствие!