Изберете страница

Нашите клиенти за нас

След половин година работа и трепет вече официално съм студент в City University of London.

Нямам думи да изкажа благодарността си за грижите, помощта и вниманието от страна на “Скай Лайнс”. Вие сте страхотни професионалисти и съм много щастлива, че се обърнах към вас за съдействие.

Сърдечни поздрави,

Иванка Караиванова

Master of Laws (LLM), City University, London

Пепи се завърна благополучно от Sprachcaffe St. Julian’s, Малта, страшно доволен от всичко там!

Още веднъж, специални благодарности за вашето бързо и навременно съдействие, особено за посещението на лекар там, както и за невероятната организация за лагера изобщо.

Специални благодарности на Лили – за постоянната загриженост и спокойствието, което ми осигурихте за двете седмици!
Няма да се поколебаем да ви ползваме занапред!

Поздрави и успешен ден!

Елка Петкова

Бих искала да споделя своите чудесни впечатления от изминалата лятна езикова ваканция на моите деца в „Harrow House“, организирана от „Скай лайнс“. И двамата (Даниел, 12 г. и Емил, 9 г.) се върнаха от училището с много знания, добри умения за общуване на чуждия език и накрая, но не на последно място – с много нови приятели и хубави спомени! Специална благодарност на Лили Маринова, която ни насочи към това училище и беше с нас през цялото време, оказвайки ни пълно съдействие във всякакви ситуации! Това беше вторият езиков лагер за децата със „Скай лайнс“, тъй като още миналата година оцених високо качеството на Вашата работа. Тогава изпуснах момента да изразя своето отношение, а вярвам, че е важно добрите впечатления да се споделят. Затова на всички свои познати и приятели също препоръчвам агенцията с увереност. Следващото лято отново се надявам да учим с Вас!

Милена Виденова

Всичко при мен в Bournemouth University върви много добре засега, лекторите и изобщо всички в университета помагат винаги ако има проблем. Още първата седмица имаше организирани специални срещи за international students. А относно самия курс, всичко се случва много динамично, самата обстановка те кара да започнеш да мислиш и работиш като журналист. В същото време, ако видят че имаш проблем с нещо, веднага ти обясняват къде бъркаш. Имат студентска медия където ти дават възможност да пробваш всякакъв вид журналистика. За един месец вече имам няколко публикувани статии и собствено шоу в радиото. Още първия ден ни казаха че с този курс няма да имаме време за нищо друго и в действителност е така, но за сметка на това пък е наистина интересно и забавно. Освен това, градът е наистина много красив и сега разбирам какво имахте предвид, като ми казахте, че е нещо между Швейцария и Гърция:))) Общо взето, наистина много се радвам, че избрах Bournemouth и пак много благодаря, че ми помогнахте!

Златна Недева

Bachelor in Multimedia Journalism, Bournemouth University

Това, в което Skylines конкретно помогна на мен беше избора на университет (е, в моя случай са два, поради спецификата на програмата ми). В момента изучавам Research Master’s in Language and Communication в Нидерландия, като посещавам лекции както в университета в Тилбург, така и в Радбауд. Сама по себе си програмата е предизвикателна, изключително иновативна и ми предлага огромен набор от възможности не само в професионален план, но и в личен – като research master съм напълно свободен сам да избирам програмата си, както и научните си интереси и в момента градя свой, уникален научен профил. За разлика от повечето преподаватели, с които съм се сблъсквал в България, тук всички са на изключително високо ниво и са съвсем земни хора – говорим си на малки имена с хора, които са наистина от световна величина в областта си, което ме кара да се чувствам като техен истински „колега“! За миг не съжалявам за избора си – и съоръженията, и ресурсите, както и хората, всичко е наистина великолепно! Това, което дължа на Skylines е, че наистина ме накараха да повярвам в тях и че всичко това ще си заслужава. И, бидейки тук вече година, мога спокойно да кажа – да, заслужава си!

Защо да препоръчам Skylines? Твърде много са причините наистина, но ще очертая най-главните, а изборът ще оставя на читателя.

На първо място, в Skylines ти не си просто поредният клиент. Не прилича на другите консултантски фирми, в които си стоиш пасивно и чакаш служителите да ти свършат работата, а ти накрая им връчваш голяма сума пари и си тръгваш, без дори да разбереш какво се е случило. Получаваш само няколко имейла и писма, в които ще прочетеш „Честито, приет си!“ или „За съжаление, колкото и добър кандидат да си, местата се изчерпаха“. Не! В Skylines не само, че трябва активно да вземаш участие в процеса на кандидатстване, но и всеки консултант лично се заема с това да те отведе по пътя към успешната кандидатура. Ти не си просто клиент с нужда, ти си човек с цел и в Skylines ценят именно това. И ти помагат да я постигнеш. Стъпка по стъпка, дни, месеци, години, никога няма да те върнат или да ти откажат помощ. Едно от нещата, които силно ме впечатлиха в Skylines беше, че те няма да ти дадат рибата, а ще те научат да си я ловиш. Казвам го от личен опит. Имам чувството, че след годините, прекарани в общуване със Skylines, без никакъв проблем сам мога да отворя консултантска фирма!

Друга съществена черта на Skylines е определено високият професионализъм. Не само, че разбират от процедурите (което според мен всяка консултантска фирма би трябвало да умее), но и знаят детайли, които са научени от години сътрудничество с чуждестранни университети и пътувания в чужбина. И не, те няма да скрият този опит за себе си, като че е някакво забранено знание. Те с радост ще го споделят с тебе и ще ти покажат всеки детайл, ще те информират за всяка възможност за финансиране, ще те насочат в избора на общежитие. За доказателство – още преди да бях официално приет, вече бях кандидатствал (и успешно класиран) за стипендия за европейски граждани (която, както знаете, е много много трудно да се открие въобще!), бях си намерил квартира, знаех процедурите по кандидатстване за студентски заем и всякакъв друг вид финансиране. Българите, с които се запознах в Тилбург, се учудиха като разбраха, че е имало въобще възможности за финансиране, а да не говорим за стипендия за европейски граждани!

И накрая, нещо, което намирам за определено уникално е, че Skylines поддържа връзка с всеки, който успешно е бил приет някъде в чужбина. Точно това прави опита и преживяването със Skylines неповторимо – ако има нужда, консултантите ще те свържат с техни студенти в чужбина, които допълнително ще могат да ти помогнат в нелеката процедура по преместване в друга държава. Благодарение на тези си контакти, Skylines са запознати с последните тенденции и политики в образованието, което автоматично ви дава крачка напред. А и нещо, което мнозина забравят в нашия свят – това, че сме хора. В Skylines ще наблегнат на силните ти качества, ще ти докажат, че си ценен кадър и заслужаваш това място. И не на последно място, в тяхно лице ще придобиеш верен приятел 🙂

Асен Андонов

Research Master in Language and Communication, University of Tilburg & Radboud University in Nijmegen

Вече съм в Англия, настаних се в приемно семейство в близост до Bournemouth University и съм щастлива. Искам да благодаря на всички за съдействието, което ми оказахте във връзка с моето кандидатстване. Това, че в момента съм тук е благодарение както на собствените ми сили, така и на вашата помощ, което е успех и за вас и за мен. Пожелавам още много български студенти да заминат в чужбина, да се изучат, и да бъдат компетентни и оценени след това. Пожелавам ви ползотворна работа

С уважение

Мирослава Стойчева

UK BA Computer Visualisation and Animation

Завърших магистратурата и официалното дипломиране ще бъде през април. Вече със сигурност мога да кажа, че това беше най-добрата инвестиция, която направих. Колективът и организацията са невероятни. Горещо го препоръчвам на всички кандидат-студенти. Аз съм на края на моя стаж в Берлин и получих много добра работа в Дубай и ако всичко е наред с визата започвам през февруари. Магистратурата ми даде невероятен шанс за това и ако мога да съм полезна с информация винаги можете да давате мои контакти. Успех в набирането на нови студенти и на всички кандидатстващи

Поздрави

Ванина Йорданова

Università Cattolica del Sacro Cuore (Milano)

За NABA мога да кажа само хубави неща. Разбира се, чисто по италиански има някои неуредици като закъсняващи преподаватели, объркана програма, непристигнали имейли и все такива дребни неща, но това изобщо не ме притеснява. Базата е прекрасна, преподавателите са добри, доколкото разбирам всички са от сферата на бизнеса и съвместяват преподаване с професионалната си дейност. Начинът им на поднасяне на информацията, както и подходът им към студентите, заслужават адмирации. Не знам дали само на мен ми прави впечатление, може би защото нашата образователна система в България е под всякаква критика, но тук те карат да искаш да се развиваш, въвличат те в процеса, дават ти стимул сам да търсиш и да изразиш себе си, което те уважават и подкрепят! Всички лекции досега се водят на английски, с изключение на една, но за нея има човек, който превежда от италиански. Все още има проекти, към които не знам как да подходя, колегите също, но според мен това е част от идеята – да видят какво е твоето възприятие на нещата и как мислиш ти! Това те търсят и ценят! 🙂 По този начин имаш възможност да погледнеш под друг ъгъл на дизайна и изкуството и да развиеш своя потенциал и уникален почерк. Колегите ми са от цял свят – Кения, САЩ, Германия, Турция, Иран, Пакистан, Пекин, Тайланд, Италия, Комумбия и т.н. Помагаме си, имаме много съвместна работа и сме задружни. Това също е различно тук:) Сърдечни поздрави и едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Йорданка Вичева

Nuova Accademia di Belle Arti (Milano)

Първо искам да благодаря много на всички от Sky Lines, които ми помогнаха да реализирам желанието си да бъда част от Politecnico di Milano и благодарение на които сега пиша тези редове. В момента уча магистратура Architectural Еngineering в Lecco campus. За специалността мога да кажа, че е много интересна, обвързана е с много проекти и работа в екип. Научава те да бъдеш търпелив, да съумяваш да общуваш с хора от различни държави и култури. Професорите и асистентите са много добри и отзивчиви, няма никаква бариера между студент и преподавател, общуването е много достъпно. Кампусът е нов и има страхотна материална база – библиотека, винаги има свободни зали за учене; като допълнение университетът има програма, която ти позволява да използваш спортните центрове в града безплатно…или почти безплатно, в началото на годината си купуваш карта, която важи цяла година. За града мога да кажа,че е много красив, малък, навсякъде е достъпен с колело, близо е до Милано…има влакове на всеки час, така че, ако ви доскучае, винаги може да посетите Милано. Относно общежитията –Политехнико предлага няколко общежития в Леко, някои са по-отдалечени, а други са в центъра на града. Ако педпочитате да сте в центъра, квартира или стая също е опция, защото цените на стая в апартамент и на стая в общежитие са почти еднакви. И другото, което бих препоръчала е да знаете поне малко италиански, защото Леко наистина е малък град и не очаквайте много хора да говорят английски, особено, ако трябва да уреждате документи в Общината или в аганцията за Codice fiscale.

Антония Вълканова

Politecnico di Milano (Lecco)

Престоят ми в Орбетело, Тоскана, се оказа невероятно обогатяващ. Всяка улица, всяко кътче на този чудесен град излъчваше уют и атмосфера на автентична италианска култура. Но най-ценното, което взех със себе си от този опит, са новите приятели, които срещнах по пътя си. Орбетело, с неговата уникална атмосфера и гостоприемство, ме остави с желание за още. Бих се радвал да се завърна отново и да продължа да се наслаждавам на този магичен град и на прекрасните хора, с които се запознах.

С уважение, Симеон Кипчев

Симеон Кипчев

Orbitlingua – Orbetello, Toscana

Здравейте,

От мое и от името на Марти бихме искали да блогодарим за чудесната организация на 2те летни обучения тази година на всички вас и персонално на Лилия за труда и професионализма. Догодина пак! 😊

Запознах се с изключителни хора, научих много нови неща, посетих и не малко интересни места. Това пътуване като цяло ме обогати и мотивира да продължавам да се развивам.
Благодаря за отличната организация, със специални благодарности до Лилия Маринова, която беше постоянно готова да съдейства при изникнали въпроси.

Поздрави,

Богдана и Марти

Богдана и Марти

GLS Berlin College - German Course; Immerse Education Cambridge - Philosophy, Politics & Economy Symposia (Cambridge)(16-18 years)