Изберете страница

Езиковите лагери, които агенция „Скай Лайнс“ предлага в България, са една чудесна алтернатива на тези в чужбина. Ако детето е все още малко и до сега не се е разделяло с Вас, притеснява Ви пътуването със самолет и напълно чуждоезиковата обстановка, в която то ще попадне, то можете да дарите на детето си незабравимо лятно преживяване с чужд език в България.

На море или на планина през лятото – Вие избирате!

Езиков лагер в Camp Golden Gate е първият международен американски летен лагер в България. Той е предназначен за младежи на възраст от 10-18 години. Провежда се в базата на красивият крайбрежен комплекс Камчия на 36 км южно от центъра на град Варна.

Децата се настаняват на пълен пансион (3 хранения и 2 закуски) в удобни стаи с 4 – 6 легла в 4-звездния хотелски комплекс Лонгоз, който разполага с напълно оборудвани класни стаи и конферентини зали, басейн с олимпийски размери, фитнес зала, игрища за футбол, волейбол и баскетбол, парк с места за отдих, концертни зали, мини голф игрище, боулинг и др.

Интензивната учебната програма включва 30 часа седмично интерактивна подготовка по английски език с ментори и учители от САЩ. Всеки ученик може да изучава по един допълнителен предмет на седмица: Дебати, Актьорско майсторство, Журналистика и творческо писане, Международни отношения, Маркетинг/Влогинг или Ораторство.

Следобедните и вечерни активности в лагера са изцяло на английски език и включват изключително разнообразие от спортни игри, изкуства, решаване на казуси или просто забавление. По време на мероприятията учители и ученици формират отбори, изграждат лидерски и организационни умения, създават стратегии и работят въху екипна работа.

Искате да подберете най-подходящата езикова ваканция или летен езиков лагер на вашето дете – ние ще Ви съдействаме и ще отговорим на всичките ви въпроси. Консултирайте се с нас на телефон за връзка: +359 2 987 99 58 или заповядайте в офиса на агенция „Скай Лайнс“.