Начало » Оферти » Езикова ваканция в AIS Salzburg, Австрия

Езикова ваканция в AIS Salzburg, Австрия

Мечтаете за езикова ваканция в Австрия и искате да разгледате Залцбург, агенция „Скай Лайнс“ ви педлага най-добрите възможности за това.

За училището: Американското международно училище се намира в Залцбург в подножието на Алпите – на 300 км от Виена и на 100 км от Мюнхен. Градът е известен като родното място на Волфганг Амадеус Моцарт и запленява със своята барокова архитектура и наситена история. American International School е основано през 1976 г. и над 40 години приема ученици от цял свят. Те се обучават в малки групи и това дава възможност за специален подход спрямо индивидуалните потребности на всеки курсист. AIS използва спортната база на университета в Залцбург, която разполага с плувен басейн, фитнес център, игрища за баскетбол и волейбол, тенис кортове и стени за катерене.

Програма: Summer Camp (10-18 години) – Езиковата ваканция предлага 20 часа езикова подготовка по английски или немски език на седмица. В следобедните часове и вечер се организират разнообразни спортни и социални програми с много игри – тенис, волейбол, футбол, рафтинг, ветроходство, колоездене и планински туризъм, посещения на музеи, концерти, представления и тематични партита.

Настаняване: Настаняването е на пълен пансион в общежитие към училището в стаи с 2-4 легла и самостоятелни бани и тоалетни. В общежитията има TV зала и кафетария.

Екскурзии: През уикендите се организират екскурзии до Мюнхен, Инсбрук, замъка Хелбрун, крепостта Хоензалцбург, ледените пещери във Верфен и солните мини в Халейн.

 

Такси:

2 седмици4 седмици6 седмици

 

EUR 2090

 

 

EUR 3530

 

EUR 4700

 

Дати: 05.07; 19.07; 02.08

 

Summer Camp пакетна цена включва:

  • Обучение по английски или немски език в група
  • настаняване на пълен пансион в резиденция на училището
  • спортна и социална програма всеки ден
  • екскурзии
  • учебни материали
  • входящ тест за определяне на нивото на познание на езика
  • сертификат за завършен курс
  • двупосочен трансфер от/ до летище Залсбург

 

Допълнително се заплащат:

Самолетен билет – Скай Лайнс с радост ще съдейства при резервирането и закупуването на самолетен билет от Ваше име.

Застраховка – препоръчвеме всеки курсист да има допълнителна застраховка за медицински разходи при пътуване. Можем да съдействаме за получаване на такава.

 

Скай Лайнс

1142 Sofia, Bulgaria

44, 6th September Str., fl. 1, apt.1

Tel.: (+359 2) 987 99 58

Mob: +359882 000 805

Tel./Fax: (+359 2) 980 02 31