Начало » Новини » Дни на отворени врати в University of Padova!

Дни на отворени врати в University of Padova!

Кандидатстудентска кампания за висше образование в Италия!

Кандидат-студентската кампания в University of Padova – най-старият университет в Италия след университета в Болоня, вече стартира! Ако се интересувате от обучение на английски език в Италия, сега имате възможност да се запознаете с всички специалности, предлагани от университета!

Дни на отворените врати в University of Padova!

В рамките на Дни на отворените врати в University of Padovа, преподаватели и координатори от учебното заведение ще представят разнообразието от дисциплини, сред които: Икономика и финанси, Медицина, Ветеринарна медицина, Киберсигурност, Компютърно инжeнерство, Бизнес администрация и много други. На разположение ще са и служители на Admission office, от които ще научите повече за условията за кандидатстване, възможностите за кариерно и академично развитие.

Всички събития ще се проведат изцяло на английски език под формата на уебинари!

Програма – Дни на отворените врати (25 ноември – 4 декември)

25 ноември

26 ноември

27 ноември

30 ноември

1 декември

2 декември

3 декември

4 декември

Участието във всички събития е безплатно с предварителна регистрация в регистрационната форма, която ще откриете при избор на съответната програма.
***

Скай Лайнс е официален представител на учебното заведение в България. При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.