» » Дни на отворените врати в Nuova Academia di Belle Arti (NABA), Италия

Дни на отворените врати в Nuova Academia di Belle Arti (NABA), Италия

Nuova Academia di Belle Arti (NABA) организира „Дни на отворените врати“ за кандидат-студентите, които се интересуват от бакалавърски и магистърски програми в областта на изкуството, модата и дизайна!

Събитието ще се проведе на 14.12.2019 г. в кампуса на академията в Милано и на 06.02.2020 г. в новия кампус на NABA в Рим!

По време на дните на отворените врати кандидат-студентите ще могат:

  • да се срещнат с преподаватели и студенти от академията ;
  •  да разберат повече за академичния живот в кампуса;
  • да придобият представа какво е да следваш в Италия и как NABA може да съдейства в изграждането на солидна кариера;

Младежите ще могат да разгледат подробно кампусите в Рим и Милано и ще получат реалистична представа за възможностите, които предлага NABA.

По време на дните на отворените врати в NABA кандидат-студентите ще имат възможност да се срещнат с образователен консултант, който ще им даде подробна информация за курсовете в академията и за всичко друго, което ги интересува.

Присъстващите ще могат да разгледат няколко изложби с творби на студенти от акадеията и да се запознаят с различни инициативи, които висшето учебно заведение в Италия провежда в сътрудничество с големи италиански и международни компании.

Познавате ли NABA?

NABANuova Academia di Belle Arti е най-голямата частна художествена академия за мода, дизайн и комуникации в Италия. Тя предлага бакалавърски и магистърски програми както на италиански, така и на английски език, които са акредитирани от италианското министерство на образованието.

NABA е част от международна мрежа от партниращи си университети. Организацията на тези университети се нарича Galileo Global Education. Те са фокусирани върху първокласното висше образование в чужбина в сферите на дизайна, модата, визуалните изкуства и мениджмънта.

Организацията работи в сътрудничество с индустрията и модния бизнес. Академията в Италия предоставя възможност на своите възпитаници да навлязат професионално в своята ниша и да се развиват в световно известни компании. NABA си партнира с емблематични италиански и международни компании като Maserati, Swarovski, BMW Design, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, Motorola, De Beers, Trussardi. По последни данни над 80% от завършилите висше образование в Италия и по-конкретно в NABA се реализират в сферата, в която са желали.

Ако се интересувате от възможностите за висше образование в Италия в сферите: изкуство, мода, дизайн и комуникации, не се колебайте да се свържете с консултантите на „Скай Лайнс„!

Очакваме ви!