Начало » Новини » Бакалавър в NABA от февруари 2021? Да!

Бакалавър в NABA от февруари 2021? Да!

Ако желаеш да отгложиш обучението си в чужбина с няколко месеца, но не и да губиш цяла година, имаме новина за теб. Сега имаш възможност да се запишеш за бакалавър в NABA, със старт на обучението от февруари 2021. За първи път акредититана от италианското Министерството на образованието дизайн академия ще проведе два приема в рамките на една година – академичната 2020/21.

За да отговори на предизвикателствата възникнали в следствие на междунардоната ситуация, академията предлага две възможности на кандидатите, интересуващи се от бакалавърски програми, със старт на обучение през:

Бакалавър в NABA от октомври 2020

Всички студенти, които не желаят да отлагат кандидатстването си за догодина, могат да стартират обучението си още тази есен под формата на комбинирано обучение – онлайн + присъствено. В рамките на първи семестър всички теориетични класове ще се провеждат онлайн, а практическите занимания ще се провеждат на място в кампуса на академията, при спазването на строга организация и хигиени мерки.  Студентите, които по една или друга причина не могат заминат за Италия, могат да проведат първи семестър от обучението си в бакалавърска програма ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН.

Бакалавър в NABA от февруари 2021

бакалавър naba
моден-дизайн-обучение

Ако не желаете да пропускате една учебна година, но и предпочитате да стартирате обучението си на по-късен етап, можете да кандидатствате за прием в бакалавърска програма, стартираща през ФЕВРУАРИ 2021. Графикът на обучението в този прием е следния:

  • Първи семестър: февруари – май 2021
  • Втори семестър: май – септември 2021
  • Лятна ваканция: 2-28 август 2021
  • Начало на 2 учебна година: октомври 2021

Най-предпочитаните от българските студенти са програмите: Design – Interior и Product Design, Fashion – Fashion Design и Fashion Styling, Graphic Design, Creative Technologies – 3D Design, Motion Graphics и Game Development, Media Design – Film Making, Creative Advertising.

Конкурс за стипендии

В момента е активен и конкурс за стипендии за обучение в бакалавърски програми, покриващи 20% и 30% от таксата за обучение. Крайният срок за участие е 1 юли. За кандидатстване са необходими: 

  • Портфолио
  • Мотивационно писмо
  • Попълнена апликационна форма
  • Копие на лична карта
  • Сертификат за владеене на език

Скай Лайнс с радост съдейства на кандидатите, желаещи да продължат своето образование в чужбина. Повече за февруарският старт на обучение, академията и програмите, за които можете да кандидатствате, научете по време на предстоящата онлайн презентация на NABA на 8 юли. Възможност за регистрация тук.