Изберете страница

Как ви звучи идеята за бакалавър на три морета? Обучение по Бизнес Мениджмънт в Испания, Белгия, Германия или друга европейска дестинация? Освен, че е истински примамливо, вече е и напълно възможно!

Преди да отговорим на въпроса „Как?“, бързаме да уточним, че съвсем нямаме предвид да изучавате три пъти подред бакалавър (общо между 9 и 12 години). Студентския живот, сам по себе си е experience of a lifetime, но нека признаем също,  че никой не би искал да се превърне в нарицателното за „вечния студент“, с когото роднините обичат честичко да се шегуват.

И така, след като изключихме тази възможност, бързаме да споделим с вас идеята да изучавате бакалавърска програма Business Management в 3 различни държави, в рамките на само 3 години! И това не е всичко! След завършване на образованието получавате и двойна диплома от водещи европейски университети!

Университетът, предоставящ тази възможност е Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Учебното заведение попада в ТОП 200 на най-добрите университети в света, TOП 100 в Европа и №2 в Испания!

Бакалавърската програма Business Management Across Europe потапя студентите в едно уникално трансевропейско преживяване!

Тригодишното обучение е разпределено в 3 различни държави, а именно:

 • Година 1 –  обучението се провежда в Испания – в Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
 • Година 2 – UCLL University of Applied Sciences (UCLL), Белгия
 • Година 3 – избирайте между следните университети: Fachhochschule Aachen, Германия/ Coventry University, Англия/ London South Bank University, Англия/ Rennes School of Business, Франция/ University of Worcester, Англия/ Dublin Business School, Ирландия 

След завършване на своето образование, студентите получават double degree от:

 1. The degree from the institution where the student graduates in year 3:
 • Coventry University: “Bachelor (Hons) in International Business Management”
 • London South Bank University: “Bachelor (Hons) in Marketing”
 • Rennes School of Business: “International Bachelor Programme in Management”
 • University of Worcester: “Bachelor (Hons) in International Business Management”
 • Dublin Business School: “Bachelor of Arts (Honours) in Marketing”
 • Fachhochschule Aachen: “Bachelor of Science in International Business Studies”
 1. The degree “Bachelor International Business Management – Marketing” from University Colleges Leuven-Limburg (UCLL), Belgium.

***

Ако сме ви заинтригували и желаете да научите повече за възможността за бакалавър по Бизнес Мениджмънт на 3 морета, свържете се с нас на info@skylines-bg.com, за да Ви разкажем повече!