Alpadia Leysin

Местоположение: Лейзин, Швейцария

Възраст на учениците: 8 – 17 години

Продължителност: 1-4 седмици

Начални дати23.06. – 19.07., 22.07. – 11.08.

Езици: английски, френски

Описание

Местоположение

Разположен в швейцарските Алпи, на 1263 м. надморска височина, планинският курорт Лейзин се радва на изключително слънчево време през цялата година, което обяснява защо е толкова предпочитано място сред туристите.

Намира се на 30 минути разстояние от Женевското езеро, и в близост до винарската област Лаво, която е защитена от ЮНЕСКО. През последните години в града са създадени множество  съоръжения за спорт и отдих, заслужили етикет за качество и безопасност.

Училището

Учебният център “Le Central-Residence” е разположен непосредствено до железопътната гара в курорта. Разполага с удобни класни стаи, ресторант, слънчева тераса, открит басейн и зони за забавления.

Програми

Summer Camp с английски или френски език– 20 или 25 урока на седмица от избрания език. Децата са разделени по възраст на Juniors (8 – 14 г.) и Teens (13 – 17 г.). Програмите за двете групи се провеждат в Le Central Residence, но следобедните занимания, както и темите, които се разглеждат в часовете, се определят спрямо интересите на различните възрастови групи. В следобедните часове програмата с активности включва разнообразни спортни игри – баскетбол, волейбол, футбол, тенис на маса, мини голф, конна езда, скално катерене, хокей на изкуствена настилка и плуване. Срещу доплащане се предлагат допълнителни следобедни активности: готварство, конна езда или тенис за Juniors и екстремни спортове, изкуства или тенис за Teens.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стая с 4 легла и самостоятелен санитарен възел. Има дежурно медицинско лице на кампуса по всяко време.

Екскурзии

За всеки двуседмичен престой са предвидени една целодневна и две полудневни екскурзии до шоколадовата фабрика на Maison Cailler, Labyrinth Adventure Park и фермата за сирене в Gruyères.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Стандартна програма (20 урока/седмица) CHF 2510 CHF 4820
Интензивна програма (25 урока/седмица) CHF 2660 CHF 5100
  • Административна такса – CHF 110.
  • Двупосочен трансфер от/до летищe Женева – CHF 280.
Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета


* Ако нямате навършени 16 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител.
правата на лицата по защита на личните данни