Alpadia Ascona

0.00

Местоположение: Аскона, Швейцария

Възраст на учениците: 13 – 17 години

Продължителност1-5 седмици

Начални дати: 30.06. – 03.08.

Езици: английски, френски

Описание

Местоположение

Само на един хвърлей разстояние от тесните улички на стария град и китното крайбрежие на езерото Маджоре, летния езиков лагер е разположен във вeличествената сграда на Папския колеж в Аскона. В модерния езиков център се помещават класните стаи и спалните помещения.

Училището

Целият кампус е идеално приспособен за учебните занимания на учениците, и им осигурява достъп до технологично оборудвани класни стаи, интернет зала, спортни игрища и зони за забавления.

Програми

Летния лагер в Аскона дава възможност на учениците да научат английски или италиански език, докато се забавляват в интернационална, приятелска атмосфера.

 

Summer camp/ Intensive summer camp – 20 или 25 часа езиково обучение на седмица в комбинация с разнообразни спортни занимания футбол, баскетбол, бадминтон, плуване, волейбол, тенис на маса и др. и тематични посещения и ексурзии.

 

Възможност за допълнителни часове по изкуство, водни спортове и тенис, срещу допълнително заплащане.

Настаняване

Учениците са настанени в просторни, модерно оборудвани двойни стаи, с общи санитарни помещения на всеки етаж. Включен е пълен пансион.

Екскурзии

В програмата са включени изкачване на планинският връх Monte Tamaro и екскурзия до трите замъка Bellinzona, част от културното наследство на ЮНЕСКО, пазаруване в Лугано и посещение на островите Brissagо.

Такси

  2 седмици 4 седмици
Стандартен курс CHF 2400 CHF 4200
Интензивен курс CHF 2580 CHF 4560
  • Регистрационна такса  – CHF 110
  • Допълнителни курсове: Изкуство – CHF 130/седмица, Тенис- CHF 220/седмица, Водни спортове – CHF 220/седмица.
  • Двупосочен трансфер от/ до летище Цюрих – CHF 160 в определени часове на пристигане и заминаване
  • Двупосочен трансфер от/ до летище Paris Orly – EUR 60.