South Bank University

Местоположение: Лондон, Англия

Възраст на учениците: 14 – 18 години

Продължителност: 1 – 8 седмици

Начални дати17.06. – 12.08.

Описание

Местоположение

South Bank University е с прекрасно местоположение в близост до река Темза, London Bridge и Borough Market – сред най-старите пазари в града.

Училището

London South Bank University е модерен университет с история. Основите му са положени през 1892 г., когато е основан The Borough Polytechnic Institute – едно от първите британски технически учебни заведения.

Програми

Summer School – 20 урока по 45 минути обучение по английски език на седмица в комбинация с развлекателни спортни и социални игри. Фокусът е в подобряване на комуникативните способности на децата. Темите на уроците разпалват любопитството; курсистите разработват проекти и изграждат умения за работа в екип, както и увереност при изразяване на позиция.

Настаняване

Настаняването е в резиденция към университета, на кратко разстояние и с лесен достъп до основните атракции на столицата, в модерни самостоятелни стаи със собствен санитарен възел, обособени в апартаменти от 5 до 8 деца.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя е предвидена една целодневна екскурзия до Кеймбридж, Брайтън или Оксфорд, както и следобедни разходки до St. Paul’s Cathedral, British Museum и др.

Такси

    2 седмици 4 седмици доп. седмица

Summer School

Самостоятелна стая

GBP 1670 GBP 3340 GBP 835
  • Трансфери: LHR – GBP 88/посока; LGW – GBP 114/посока.
Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета


* Ако нямате навършени 16 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител.
правата на лицата по защита на личните данни