The Leys School – Кеймбридж

Местоположение: Кеймбридж, Великобритания

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 2 седмици

Начални дати5.07., 19.07., 2.08.

Описание

Училището

The Leys School е историческо училище в сърцето на Кеймбридж, на разположение е прекрасен кампус с голям двор и модерна учебна сграда. Класните стаи са оборудвани със съвременна компютърна и аудиовизуална техника и интерактивни дъски, а модерният спортен център и откритите игрища са отлични за спортните занимания.

Програми

English Explorer (12-17 г.) – динамична програма, комбинираща езиково обучение с придобиване на ценни умения чрез работа по проекти, учебни посещения на забележителности и избор от следобедни активности по време на обучението – изкуство в Кеймбридж, баскетбол, готварство, футбол, волейбол, крикет, бадмингтон, фотография и режисура, волейбол и изпитни умения.

Young Cambridge Scholars – тази програма е подходяща за деца между 14 и 17 години с много добро владеене на английски език, които искат да продължат висшето си образование в престижни университети. Учебните занятия са разделени на 32 часа обучение по някой от следните предмети – математика, английска литература, науки, изкуство и дизайн, 10 часа академични умения (критическо мислене, писане на есе, формулиране и защитаване на мнение) и 12 часа лекции с преподаватели от University of Cambridge по философия, право, история и английска литература. Лекторите се фокусират върху нуждите на всеки отделен ученик като бъдещ студент в University of Cambridge. В допълнение – учениците се запознават с формата на IELTS – тест.

Настаняване

Настаняването става в общежитие в единични, двойни или големи стаи с 6 до 8 легла и пълен пансион. Корпусите за момичета и момчета, както и санитарните помещения, са разделени.

Екскурзии

Предвидени са 3 целодневни екскурзии (за всеки 2 седмици курс) до Лондон, Стратфорд, Кеймбридж или Оксфорд.

Такси

Програма 2 седмици
English Explorer GBP 2500
Young Cambridge Scholars GBP 3500

 

  • Регистрационна такса – GBP 95.
  • Трансфери, включени в цената от LHR в определени часове в официалните дни на пристигане и заминаване.
Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета