Международен Американски Летен Лагер – Camp Golden Gate

Описание

Местоположение:

Camp Golden Gate е първият в България международен американски летен лагер, който се провежда в морската столица на България – Варна, предназначен за младежи на възраст от 12-17 години. Лагерът през лято 2018 г. ще се провежда в базата на детски лагер „Бригантина“ в Албена.

Училището:

Преподавателите в лагера са американци, а инструкторите са от цял свят, което помага за усвояването на знания от учениците. Преподавателите са от различни части на САЩ и всички те са отдадени с цялото си сърце на проекта Camp Golden Gate. Всеки тинейджър изучава 2  свободноизбираеми курса за период от две седмици, като през първата седмица се учи един курс, а  а през втората- друг. Сред предмитите са: Въведение в бизнеса, Журналистика  и творческо писане, Актьорско майсторство, Дигитален маркетинг, Комуникация и поведение на различните култури и Подготовка за кандидатстване за университет.

В продължение на две или три седмици, учениците ще се насладят на един вълнуващ учебен процес, различен от традиционния, на който са свикнали в училище. Всички курсове се водят на английски език от американски преподаватели. Обучението не акцентира единствено върху изучаването на граматически правила, а най-вече върху социалните умения, творчеството и върху това ученикът да използва иновативни подходи.

Учениците изучават по един курс на седмица, като прекарват по три часа на ден в класна стая с не повече от 23 деца.

Настаняване:

Кампусът се състои от 25 двуетажни шест-местни къщички, сгушени в затворен охраняем комплекс в гората, същевременно на 10 минути пеша от частния плаж на комплекса. Всяка къщичка разполага с три стаи с две легла, баня с душ, 2 големи гардероба, диван и маса, климатик, тераса с маса и столове, както и връзка с WI-FI. Почистват се всекидневно и чаршафите се сменят веднъж седмично.

Дати и цени:

Сесия Продължителност Дати Цени
Сесия 1 2 седмици 08.07 – 21.07.2018 EUR 750
Сесия 2 1 седмица 08.07 – 15.07.2018 EUR 390
Сесия 3 1 седмица 15.07 – 21.07.2018 EUR 390

 

Възможно е заплащане на две вноски: депозит – 200 евро при резервация, останалата сума се заплаща не по-късно от 15.03.2018г.

Цените включват:

  • Интерактивни курсове за обучение от англоезични преподаватели от САЩ (15 часа седмично), всички административни такси, езиково обучение, спортни тренировки, пакет „Добре дошли“.
  • Следобедни активности: изкуство, йога, боулинг, частен плаж и спортни занимания на плажа, курс по дизайн, съревнование по готварство , спорни и фитнес занимания и др.
  • Вечерни активности: тийм билдинг активности, международно шоу на талантите, кино вечер, дискотека, пикник, караоке вечер и др.
  • Eкскурзии: Всяка седмица (в събота) лагерниците избират от следните ексурзии: Джип Сафари, еселото село + разходка с лодка по река Камчия, Пейнтбол.
  • Настаняване в базата на Варненският свободен университет, в стая с две легла. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, хладилник, сателитна телевизия и балкон. Прането на чаршафи е веднъж седмично.
  • Изхранване – пълен пансион: закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря, напитки (включително открити вечери и барбекю).
Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета