NABA & Domus Academy с презентация и творчески семинар в България

Дата: 08/03/2019 - 10/03/2019
Час: All Day

Категория Презентация


Две от водещите академии за мода и дизайн в Милано – NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) и DOMUS ACADEMY организират информационни срещи с бъдещи дизайнери.

Събитията ще се проведат в следния график:

  • 08.03 – Варна, х-л „Графит“,18:30 ч.
  • 09.03 – София, х-л „Мaринела“, 17:00 ч.
  • 10.03 – Пловдив, х-л „Тримонциум“, 17:00 ч.

Регистрирай се

Кои са NABA и DOMUS ACADEMY Учебните заведения са част от Galileo Global Education– международна мрежа от академии и университети с фокус върху първокласно образование в сферите: приложни изкуства, дизайн, комуникации и мениджмънт.

Академиите поддържат тесни връзки с индустрията, в резултат – 80% от завършилите студенти се реализират успешно след дипломирането си.

Партньори на NABA И DOMUS в програмите за стаж са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и др..

Презентациите ще представят двете академии, разнообразието от образователни програми, възможностите за кариерно развитие и стипендии.

За кандидатите, които се интересуват от  бакалавърски програми с креативна насоченост в NABA, ще се проведе специализиран творчески семинар с начален час 14:30 във Варна, София и Пловдив.

Присъствието на събитията е безплатно! Предварителна регистрация можете да направите тук:

Регистрация

Bookings are closed for this event.