Презентация и творчески семинар на NABA & Domus Academy

Дата: 20/03/2018 - 22/03/2018
Час: 6:30 pm - 8:30 pm

Категория Презентация


Две от водещите академии за мода и дизайн в Милано – NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) и DOMUS ACADEMY организират информационни срещи с бъдещи дизайнери. Събитието ще се проведе в следния график:

  • Варна – 20 март, 18:30 часа, х-л „Димят“
  • София – 21 март, 18:30 часа, хотел „Маринела“ /бивш „Кемпински“
  • Пловдив – 22 март, 18:30 часа, хотел „Тримонциум“

Регистрирай се

Кои са NABA и DOMUS ACADEMY Академиите са част от Galileo Global Education– международна мрежа от  академии и университети, с фокус върху първокласно образование в сферите приложни изкуства, дизайн, комуникации и мениджмънт.  Имат тесни връзки с индустрията и предоставят възможност на възпитаниците да навлязат уверено на професионалния пазар – в рамките на една година след дипломирането си 80% от тях намират своята реализация.

Новото за 2018 г. са две нови бакалавърски програми в NABA с насоченост Нови технологии и Медиа дизайн и мултимедиини изкуства – това включва Filmmaking, Game Design, 3D animation и много други. От октомври тази година всички бакалавърски програми ще се предлагат както на италиански, така и на английски език.

Бакалавърските и магистърски програми на академиите са акредитирани от министерство на образованието в Италия.

Партньори на академиите са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и много други.

По време на вечерните презентации, присъстващите ще научат повече за разнообразните образователни програми, които двете академии предлагат на бакалавърско и магистърско ниво, подготвителните и летните курсове, както и възможностите за кариерно развитие и стипендии.

Ако се интересувате от продължаване на образованието си в една от креативните и динамични бакалавърски програми в NABA, то вярваме, че специализираният творчески семинар, който организираме, ще представлява интерес за вас.

Уъркшопът ще се състои от две части. В началото, участниците ще се запознаят с методите за  използване на най-силния си инструмент – креативността, за да го използват успешно в дизайна. Във втората част, ще получат ценни съвети относно работата в творчески екип и как да превърнат и най-слабите си изпълнения в печеливш продукт.

Водещ  ще бъде Роберто Клементе (Roberto Clemente) – преподавател в програмите Graphic Design и Communication Design.

Творческите семинари ще се състоят с начални часове 11:00 ч. и 14:30 ч. в София и Варна, и 14:30 ч. в Пловдив.

Таксите за бакалавърските програми в NABA се формират на база семейни доходи, като повечето български студенти плащат по около 6000 евро на година – близо три пъти по-малко от пълния размер. Неизменна част от обучението са реалните проекти, над които студентите работят.

Научете повече за NABA и DOMUS ACADEMY и всички възможности, които предлагат!

Присъствието на събитията е безплатно. Предварителна регистрация можете да направите тук:

Регистрация

Варна - 20.03
София - 21.03
Пловдив - 22.03

18:30 Презентация, София
11:00 Уъркшоп, София
14:30 Уъркшоп, София
18:30 Презентация, Варна
11:00 Уъркшоп, Варна
14:30 Уъркшоп, Варна
18:30 Презентация, Пловдив
14:30 Уъркшоп, Пловдив

Design
Graphic Design & Art Direction
Fashion Design
Media Design & Multimedia Arts
Painting & Visual Arts
Theatre Design

2018
2019
2020

Листовка
Плакат
Facebook
Dir.bg
Moreto.net
Plovdiv24.bg
Studyabroad.bg
24chasa.bg
Skylines-bg.com
Email
Google
Britanica
Познати
Кариерен център