Презентация и творчески семинар с Istituto Europeo di Design

Дата: 21/02/2017 - 23/02/2017
Час: 6:30 pm - 8:30 pm

Категория Презентация


На 21-23 февруари един от най-престижните колежи за мода, изкуство и дизайн в Европа ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN ще проведе презентации и творчески семинар във Варна, София и Пловдив, както следва:

  • Варна – 21.02, х-л „Димят“, 18:30 ч.
  • София – 22.02, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 18:30 ч.
  • Пловдив – 23.02, х-л „Тримонциум“ 18.30 ч.

Регистрирай се

 IED е една от най-значимите образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и комуникации в Европа. Разполага със седем бази в Италия, две в Испания и две в Бразилия, както и многообразни образователни програми на английски, италиански и испански език.

Сред най-атрактивните специалности сa: Интериорен дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Продуктов дизайн, Транспортен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт, Бранд мениджмънт, Анимация, Видео и Аудио дизайн.

По време на обучението си студентите работят върху реални проекти на водещи бизнес-организации в областта на дизайна, което значително улеснява навлизането им в професионалния живот. Ежегодно близо 100 компании, между които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips, участват с различни активности в академичната подготовка.

Презентациите ще представят колежа, неговите програми, възможностите за стипендии и кариерно развитие.

Творческите семинари, водени от Габриеле Горети, ще включват лекция и интерактивна сесия с аудиторията на тема: „Реални истории с етикет “Made in Italy“. Ролята на визуалния разказ за създаването на естетични продукти и иновативни дизайнерски решения.“ В рамките на семинара ще имате възможност да обсъдите своето портфолио с лектора! За целта е препоръчително да носите със себе си скици и проекти.

На срещата ще получите информация, свързана със специалните стипендии за прием в бакалавърските програми, които ще покрият 50% от таксата за обучение.

От 2016 г. в IED успешно се прилага метода за намаляване на таксата за обучение на база семейни доходи за бакалавърските програми, което прави института много по-достъпен за българските кандидат-студенти.

Входът за събитието е безплатен. Предварителна регистрация може да направите, като попълните посочената по-долу форма:

 

Регистрация

Bookings are closed for this event.