Презентации на Politecnico di Milano – март 2017

Дата: 22/03/2017 - 23/03/2017
Час: All Day

Категория Презентация


За осма поредна година Politecnico di Milano кани всички архитекти, дизайнери, инженери и заинтересовани лица на своите информационни срещи, които ще се проведат в следния график:

  • София – 22 март, 18:30 часа, хотел „Маринела“ (бивш „Кемпински“)
  • Варна – 23 март, 18:30 часа, хотел „Голдън Тюлип“

Регистрирай се

Със своите 40 000 студенти, Politecnico di Milano е най-голямото учебно заведение за инженери, архитекти и индустриални дизайнери в Италия.

Politecnico di Milano e водеща европейска школа. Нейни именити възпитаници са световноизвестният моден дизайнер Джан Франко ФЕРЕ, изобретателят на хеликоптера Енрико ФОРЛАНИНИ и основателят на популярната италианска компания за автомобилни гуми Джовани Батиста ПИРЕЛИ. Преподавателският колектив през годините включва лауреата на Нобеловата награда за химия от 1963 г. Джулио НАТА.

Politecnico di Milano е един от най-добрите технически университети в световен мащаб, като в областта на инженерните науки и технологии е първи в Италия и 24-ти в света. Университетът предлага магистратури по архитектура, архитектурен дизайн, архитектурно инженерство, градско планиране, продуктов дизайн, строително-, механо-, енергийно-, електрическо, компютърно, интернет и софтуерно инженерство, нанотехнологии, автоматика, инженерен мениджмънт, космическо инженерство и екологично инженерство.

Всяка година около 78% от новите дизайнери, 29% от новите архитекти и 19 % от новите инженери в Италия придобиват своята диплома в учебното заведение с близо 150 годишна история.

Презентациите ще се проведат по следния график:

  • София – 22 март, 18:30 часа, хотел „Маринела“ (бивш „Кемпински“)
  • Варна – 23 март, 18:30 часа, хотел „Голдън Тюлип“

Таксите в университета са доста приемливи и се определят на база семейни доходи, като стандартната учебна такса за една академична година в университета е между EUR 900 и EUR 3500.

Информационните срещи ще представят и възможностите за стипендии. Те могат да бъдат пълни, които покриват таксата за обучение и разходите по настаняване или частични.

Присъствието на събитието е безплатно с предварителна регистрация чрез формата по-долу:

Регистрация

Bookings are closed for this event.